Тежка катастрофа е станала на възлов булевард във Враца, видя

...
Тежка катастрофа е станала на възлов булевард във Враца, видя
Коментари Харесай

От последните минути! „Мерцедес“ и „Ауди“ се натресоха на възлов булевард във Враца /снимки/

Тежка злополука е станала на основен бул. във Враца, видя единствено BulNews.bg. „ Мерцедес “ и „ Ауди “ се помляха при нечовечен удар.
Инцидентът е станал преди минути на кръстовището при автогарата в града. Причината за случая е неправилна маневра на лекия автомобил „ Ауди “. Шофьорът му излизал от директната преди автогарата и желал да направи противоположен завой към бензиностанция „ Лукойл “. Преди да успее да завие обаче бил затрит от идващия зад него „ Мерцедес “. По думите на лидера на „ Ауди “-то другият водач се движел с доста висока скорост.
Двете коли са със съществени материални вреди. Единият автомобил е с изкривени две странични порти, а другият – с напълно смазана предна част. Пътниците в тях обаче са се разминали без пострадвания, а единствено с нерешителност.
В момента полицията разказва случая и документира вредите. Двете транспортни средства към този момент са вдигнати на платформи и преместени от местопроизшествието, придвижването на натовареното кръстовище се реализира обикновено. По пътното платно обаче има разпилени чаркове от коли и се поучават водачите да минават през мястото с нараснало внимание.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР