Тежка катастрофа е станала на пътя Ловеч - Плевен, алармираха

...
Тежка катастрофа е станала на пътя Ловеч - Плевен, алармираха
Коментари Харесай

Зверска катастрофа край Ловеч! Петима загинали, от които 2 бебета* ВИДЕО+СНИМКИ

Тежка злополука е станала на пътя Ловеч - Плевен, сигнализираха консуматори във Фейсбук. Ударили са се два автомобила, които са напряко размазани. Според свидетел има 5-жертви, от които 2 са бебета. Сега всички се молят това да не е правилно.

Инцидентът е станал на Кантона преди Брестовец, след стоянката на ТОЛ, разбра GlasNews. Пътят ще бъде затворен 4 часа. В момента колите се отбиват през равнищата.

Временно е лимитирано придвижването по път II-35 Плевен – Ловеч, при км 18 в региона на с. Брестовец, в двете направления заради ПТП. Трафикът се пренасочва по обходен маршрут, през Брестовец – Тодорово – Горталово – Беглеж – Катунец – Радювене – Ловеч и назад, оповестиха от АПИ.

ОБНОВЕНА: Тежката злополука, лишила живота на петима българи, е станала към 14:25 часа в региона на пътен кантон Плевен – Ловеч. Челно са се блъснали две леки коли с плевенска регистрация - „ Фолксфаген Голф “, ръководен от 60-годишен мъж, и „ Опел “, с 31-годишен лидер. По първични данни, вследствие на удара са починали лидерът на „ Фолксваген “-а и едногодишно момченце, пасажер в автомобила. Ранена е 51-годишна, пътничка, която е настанена за лекуване в плевенска болница.

От другия автомобил, участник в случая, са починали лидерът, както и спътниците му – 54-годишна и едногодишно момченце. В тежко здравословно положение в плевенската болница е настанена за лекуване 21-годишна, пътувала в „ Опел “-а. На мястото на злополуката огледите не престават. Променена е организацията на придвижването. Сезирана е Оперативна програма – Плевен.

Движението се контролира от пътна полиция.

Очаквайте детайлности!



Видео и фотоси: Фейсбук



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР