Тежка катастрофа е станала на един от най-натоварените булеварди във

...
Тежка катастрофа е станала на един от най-натоварените булеварди във
Коментари Харесай

От последните минути: Младежи се размазаха в подлеза на „Лукойл“ във Враца /снимки/

Тежка злополука е станала на един от най-натоварените булеварди във Враца - „ Мито Орозов “. Кола се е поднесла на заледения асфалт и се е размазала в подлеза при бензиностанция „ Лукойл “.
Инцидентът е станал преди минути. Лек автомобил „ Ситроен С3 “ се движел в посока от центъра на града към жилищен комплекс „ Дъбника “. Точно на влизане в подлеза обаче водачът изгубил надзор над ръководството на колата. Тя се поднесла, навлязла в лентата за насрещно придвижване и се забила в стената на подлеза.
Возилото било ръководено от младо момче, а с него пътували още две девойки. За благополучие всички те са се разминали без пострадвания при зрелищната каскада. Колата обаче е със съществени провали от удара в бетонната стен, като предницата й е напълно смазана. Все отново е чист шанс, че в този миг по оживения бул. не е идвала друга кола и не се е стигнало до по-тежко ПТП.
На мястото на злополуката към момента няма полиция. По тази причина колата не е отстранена от пътното платно. Идващите откъм „ Дъбника “ би трябвало да карат с нараснало внимание, защото случаят е след десен завой и авариралия автомобил не се вижда. Освен това пътната настилка на мястото е заледена и неопесъчена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР