Тежка катастрофа е станала на бул. Христо Ботев до Военна

...
Тежка катастрофа е станала на бул. Христо Ботев до Военна
Коментари Харесай

БМВ обърна по таван друго БМВ и избяга СНИМКИ

Тежка злополука е станала на бул. " Христо Ботев " до Военна болница в Пловдив, разбра GlasNews.

Две коли са се сблъснали, след удара БМВ бе обърнато по таван. За благополучие в случая няма потърпевши. Свидетели описват обаче, че друго БМВ Х5 е било в основата на конфликта, само че лидерът е избягал от мястото на случая.



По информация на очевидци двете коли са се движили в една посока - от бул. " Източен " към Сточна гара, заяви. В колона са пътували три транспортни средства. Първото прави ляв завой, втората кола - БМВ-то обърнато по капакq се е пробвало да изпревари отдясно завиващия автомобил. В този миг обаче третата кола се врязва в маневриращото БМВ.

" Бях на терасата и чух ужасяващо мощен тропот, доста се уплаших, когато видях обърнатата по таван кола. В този миг от возилото бързо излязоха две млади момчета, бяха добре. Дори първото нещо, което направиха, беше да заловен телефоните си ", описа живееща наоколо до случая жена.

Неин комшия пък споделя, че незабавно след удара Х5-цата не спряла, а незабавно изчезнала от мястото на злополуката. На място е дошъл и екип на незабавна помощ, който е прегледал потърпевшите. Няма приети в болница. На място бяха и два екипа на полицията, снемаха се проби за алкохол и опиати на водачите.

При катастофата вреди е понесла и трета кола, паркирана на улицата. В рамките на половин час придвижването бе лимитирано. Към момента БМВ-то е изтеглено и трафикът се реализира обикновено.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР