Тежка катастрофа е станала на 67-ия км на автомагистрала Тракия“

...
Тежка катастрофа е станала на 67-ия км на автомагистрала Тракия“
Коментари Харесай

Турски тир блъсна шофьор и двама полицаи на магистрала “Тракия“

Тежка злополука е станала на 67-ия км на автомагистрала „ Тракия “ край Пазарджик в посока Пловдив. Това заяви представителят на локалната Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи Мирослав Стоянов, представен от „ 24 часа “.

Получен е сигнал за самокатастрофирал автомобил и на мястото е бил изпратен екип на „ Пътна полиция “. Били са извикани и коли за спешна помощ за потърпевшите.

Пътните служители на реда обезопасили региона на злополуката с конуси. В този миг към тях се доближил лидер на аварирал наоколо автомобил и почнал диалог с служителите на реда. Неочаквано върху тях връхлетял ТИР с турска регистрация. Той помел конусите и патрулния автомобил на служителите на реда, който се озовал в крайпътната канавка.

Двамата служители на реда са съумели да се спасят с леки пострадвания, защото в същото време са били отвън патрулката. Тежко потърпевш е индивидът, който е разговарял с тях. Той е откаран в пазарджишката болница с доста съществени контузии на долните крака. В момента е в незабавното поделение и му се оказва здравна помощ.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР