Тежка катастрофа блокира преди минути движението по главен път Е-79

...
Тежка катастрофа блокира преди минути движението по главен път Е-79
Коментари Харесай

Извънредно! Катастрофа затвори главен път Е-79 при Ребърково, има ранен човек /снимки/

Тежка злополука блокира преди минути придвижването по основен път Е-79 край село Ребърково, видя първо кореспондент на организация BulNews.bg.
Врачански ТИР пътувал към София, когато на острия завой, прочут като Турския, в него се блъснала идващата отсреща лека кола „ Ситроен “ на компания за дограма „ CYETI COMMERCE”.
Шофьорът на камиона видял приближаващата кола, опитал се да избегне удара като кривнал вдясно, само че не съумял да предотврати ПТП-то. От конфликта е смазана лявата част на служебната кола. Ранен е водачът на „ Ситроен “-а, който е и притежател на компанията за дограма. Младият мъж е от село Гложене, само че живее във Враца.
Той е откаран с кола за спешна помощ в незабавния център във Враца и по първична информация е със счупена лява ръка и голям брой други пострадвания от счупените стъкла.
В момента пътят е затворен и придвижването се отбива през село Ребърково. Очаква се до половин час да разрешат на ТИР-а да продължи по маршрута си, а скоро се чака пътна помощ, която да реалокира колата и да пуснат трафика по натовареното трасе.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР