Тежка катастрофа блокира кръстовището между бул. Руски“ и ул. Любен

...
Тежка катастрофа блокира кръстовището между бул. Руски“ и ул. Любен
Коментари Харесай

Автобус помете микробус и светофари в зрелищна катастрофа в центъра

Тежка злополука блокира кръстовището сред бул. „ Руски “ и ул. „ Любен Каравелов “, откри репортерска инспекция на Дарик. От полицията оповестиха, че сигналът е постъпил на тел. 112 след 06.00 часа.
 
Автобус на градския превоз блъснал микробус пред хотел „ Лайпциг “, който се врязал в колони към входа и няколко бетонни саксии, едната от които удря различен микробус. Автобусът продължава по бул. " Руски " и се блъска в две светофарни уредби.
 
 Пътен случай
 
48-годишният водач е тестван за приложимост на алкохол и опиати, резултатите са негативни. Няма потърпевши хора. Произшествието е отработено по административен ред. 
 
 Пътен случай

От Оперативна програма " Организация и надзор на превоза " са разчистили останките от счупените светофари и са се заели с слагането на нови устройства, с цел да не се затруднява трафикът на кръстовището. През деня водачите дано заобикалят минаването оттова, тъй като подмяната на стълбовете, на които се окачват светофарите, ще бъде направена с тежка техника, която сигурно ще затрудни придвижването в региона.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР