Тежка черепно-мозъчна травма след падане е причина за внезапната смърт

...
Тежка черепно-мозъчна травма след падане е причина за внезапната смърт
Коментари Харесай

Син откри баща си мъртъв

Тежка черепно-мозъчна контузия след рухване е причина за неочакваната гибел на 50-годишния Пламен Лазарски от благоевградското село Падеш. Това откри осъществената през вчерашния ден аутопсия от правосъден доктор в Благоевград.

50-годишният мъж бе открит неподвижен от сина си в жилището им, написа struma.bg.

Мистериозната гибел на Пламен Лазарски в дейна работоспособна възраст подвигна на крайници в събота чиновници на полицията и незабавни медици. Той имал здравословни проблеми, заболяване на черния дроб и белодробно инфектиране, само че те не са причина за гибелта му.

Фаталният край е настъпил от тежката контузия на главата, върху него не е упражнено принуждение и не е станал обект на закононарушение.

Друг 50-годишен – Иван Иванов, през вчерашния ден бе открит с окървавена глава в региона на пазара в Благоевград. Пострадалият се блъснал при рухване, превозен е с кола за спешна помощ до незабавно поделение, където раната е обработена и му е подложен тегел. Същият живее в обществено жилище в кв. „ Еленово”, същата заран бил открит паднал в региона на ЗМК, какви са аргументите се обяснява.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР