Тежка битка и удари под кръста за привличане на преференции

...
Тежка битка и удари под кръста за привличане на преференции
Коментари Харесай

ПП и ДБ в жестока битка за преференции във Варна

Тежка борба и удари под кръста за привличане на преференции е станала сред Стела Николова от Демократична България и сътрудника ѝ Благомир Коцев от Политическа партия, научи Tribune от свои източници. И двамата кандидат-депутати са в обща листа, само че битката е за повече гласове, тъй като въпреки да са на 7 и 8 място в листата, се надяват това да ги изстреля за номинация за кметските избори във Варна през октомври.

Напрежението сред двете партии в морската столица стартира още предходната година, след пикантен спор кой да бъде назначен за регионален шеф. Тогава надви „ Промяната “, която постави на поста Благомир Коцев. Той обаче остана в публичното схващане като незапознат и комплициран човек.

Причината е, че Коцев се провали с бюджета на града като блокира за една година в съда, и направи опит за узакони летния си ресторант „ Хоризонт “, ситуиран нелегално на 2 дка поляни в Морската градина. Въпреки това, той се показва като бранител на зелените площи?!

Благомир Коцев бе и индивида, който персонално нападна в съда всички заповеди на кмета за прекъсване на колите в парка, само че все пак, продължава да твърди, че ще работи за спасяването на Морската градина

Именно заради тези странни ходове на Коцев на предходните избори Коцев съумя да вземе едвам  1042 преференции.

Конкурентката му Стела Николова събра 3077 гласа, с което се сътвори напрежение сред нея и лидера на листата на Демократична България – Атанас Атанасов, който регистрира нищожните 898 гласа. Според осведомени точно това слага политическата кариера на Николова под въпрос.

Според наши източници сега напрежението сред Политическа партия и Демократична България във Варна пораства с всеки ден. От двете партии водят секрети диалози с представители на едрия бизнес, търгуват се места за районните администрации, за заместител кметове и за бъдещите листи за Общинския съвет, против спонсориране на преференции за двамата претенденти.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР