Тежка авария в електрозахранващата мрежа остави без услуги клиентите на

...
Тежка авария в електрозахранващата мрежа остави без услуги клиентите на
Коментари Харесай

Тежка авария срина мрежата на Булсатком |

Тежка повреда в електрозахранващата мрежа остави без услуги клиентите на Булсатком.

При възстановителните действия на повредата от във вторник следобяд, големи елементи на София са останали без ток и изгорили кабелите на главните оптични трасета. Багерите на Електроразпределителното сдружение прерязаха и бекъп трасетата на Булсатком. Отделно проливният дъжд в София в допълнение е утежнил отстраняването на техническия проблем, изясняват от телевизионната компания.

Връзките до прът центъра и уеб страницата на Булсатком също бяха наранени и краткотрайно недостъпни.

Отстраняването на повредата продължава и сега.

Възстановили сме всички услуги на територията на Хасково, Бургас, Ямбол, Пловдив, Сливен, Благоевград, Стара Загора, Варна, Добрич, Велико Търново, Пазарджик, оповестиха от компанията тази заран.

Все още се работи интензивно по възобновяване на услугите в Габрово, Плевен, Севлиево, Шумен, Белослав, Девня, Тервел, Карнобат, Русе, Провадия, Търговище, Разград и Ивайловград. В София, към момента не работят част от Дружба, Младост, Надежда, Обеля, Хиподрума, Дианабад и Стрелбище.

Има възможност трафикът по вдигнатата мрежа да е претрупан и да има разстройства в IPTV. Съветваме Ви да рестартирате Вашето съоръжение, поучават от Булсатком.

От компанията чакат всички услуги да бъдат пуснати до 13,00 часа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР