Тежък Великден ще е. Това са очакванията на министър-председателят Бойко

...
Тежък Великден ще е. Това са очакванията на министър-председателят Бойко
Коментари Харесай

Борисов: Тежък Великден ще е

Тежък Великден ще е . Това са упованията на министър-председателят Бойко Борисов.

Ние единствените не си затворихме църквите в света. Дано има добър знак за това . Призовавам всички да си останат у дома ", сподели министър председателят Борисов пред публицисти откакто направи ревизия на плана за уголемение на газопреносната инфраструктура на " Булгартрансгаз " ЕАД от българо-турската до българо-сръбската граница.

" Пазете се! Единственото несъмнено е отдалеченост. Светът потвърди, че няма имунитет ", прикани министър председателят присъстващите публицисти и още веднъж се обърна към жителите с апел да си стоят у дома.

По мотив спазването на противоепидемичните ограничения в страната по отношение на разпространяването на ковид министър председателят Борисов напомни пред медиите ниската заболеваемост у нас. Министър-председателят уточни, че с въведените ограничения се цели само запазване здравето и живота на хората . " Благодарение на тези ограничения имаме минимум болни. Целта ни е да се запазим живи. Другото ще го насмогнем. Стараем се доста. Дотук сме прави, несъмнено ", съобщи министър председателят и запита реторично какво не са създали досега. Той акцентира, че непрестанно умоляват жителите, молят ги да съблюдават ограниченията и рекомендациите на щаба.

И на Борисов доста му се желало заран в 7.30 Мутафчийски да му предложи разхлабване на ограниченията, само че това не се случвало.

Борисов е сигурен обаче, че откакто отмине здравната рецесия, ще наваксаме стопански и ще се възстановим.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР