Тежък упрек имам към ГЕРБ заради отказа от българската десница.

...
Тежък упрек имам към ГЕРБ заради отказа от българската десница.
Коментари Харесай

Петър Москов с тежък упрек към ГЕРБ

Тежък укор имам към ГЕРБ поради отхвърли от българската десница. Позволиха служебното държавно управление и партиите, които стоят зад него, да се назовават опция, а това са българската левица и нейният поход към властта, сподели някогашният министър на опазването на здравето и водач на партия КОД доктор Петър Москов по.

Според него още веднъж следим задкулисие: " Онова въздействие на комунистически ДС-арски семейства, които седят зад политическия живот на страната, ни демонстрират следващия, който да ненавиждаме и следващия избавител ", съобщи Москов.

Той разгласи и че КОД (Консервативно обединяване на десницата) ще търсят коалиция, само че няма да е с Вътрешна македонска революционна организация, тъй като, макар многото сходни позиции, не желаят да се коалират с " Воля " и " Атака ".

" Ние считаме, че парламент със същото статукво като предходния ще има същия резултат. Трябва смяна с нова сила на десницата ", сподели Москов.

Преди две седмици водачът на Вътрешна македонска революционна организация разгласи, че стартира договаряния за коалиция с НФСБ и КОД за идните предварителни парламентарни избори на 11 юли. Сигнали за обединяване дадоха от НФСБ и " Воля ", а от " Атака " обявиха, че са подготвени за коалиране с всяка групировка, която одобри тяхната стратегия - Южен поток и АЕЦ Белене да бъдат възобновени, както и смяна в Закона за референдумите, с цел да има допитване до всеки значим въпрос.

Москов разяснява и " зелените коридори ", като ги назова " по-скоро работещи ", само че предложи да не се прибавят непрекъснато нови детайли и в случай че това се случва да е през осведомителната система.

Москов изясни, че предпочитаното имунизиране на хора над 60 години би трябвало да мине точно през системата, с цел да не се получават недоразумения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР