Тежък уикенд са имали видинските огнеборци, става ясно от информация

...
Тежък уикенд са имали видинските огнеборци, става ясно от информация
Коментари Харесай

Тежък уикенд за видинските огнеборци! Гасиха запалено мазе и пожар в къща

Тежък уикенд са имали видинските огнеборци, излиза наяве от информация от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в крайдунавския град.
На 6 февруари, след получен сигнал в 9.10 часа, екип огнеборци от регионалния град гасил пожар в мазе на жилищен блок в комплекс „ Крум Бъчваров “.
Причината за случая е немарливост при боравене с открит огън. Пламъците унищожили домашно имущество, избавени били прилежащите четири изби.
В 17.32 часа същия ден, постъпил сигнал за пожар в къща в Ново село. Пристигналите на мястото огнеборци потушили пламъците. Огънят унищожил 70 кв. м. покривна структура, домашно имущество и мебели. Сградата била избавена. Причината за пожара е погрешно прилагане на отоплителни уреди.
Същия ден огнеборците реагирали и на 7 сигнала за пожари без материални вреди. Екипите гасили запалени боклуци в два железни контейнера за боклук – на ул. „ Гладстон “ и в ж.к. „ Панония “, запалени сухи треви и шубраци сред селата Кутово и Сланотрън, при разклона за Капитановци, в землището на Карбинци и във видинския кв. „ Акджамия “, и запалени боклуци в Ружинци.
На 4 февруари огнеборците реагирали на три сигнала за пожари без материални вреди. Екипите гасили запалени боклуци в железен резервоар за боклук в комплекс „ Химик “, разпален комин на жилищна постройка на ул. „ Екзарх Йосиф I “ във Видин и запалени сухи треви в землището на Гайтанци.
На 5 февруари огнеборците гасили запалени сухи треви в землищата на Буковец, Капитановци и Брегово. При пожарите няма нанесени материални вреди.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР