Тежък удар получи Левски дни преди важния мач-реванш от полуфиналите

...
Тежък удар получи Левски дни преди важния мач-реванш от полуфиналите
Коментари Харесай

Тежък удар за Левски преди реванша с ЦСКА-София

Тежък удар получи Левски дни преди значимия мач-реванш от полуфиналите за Купата на България против ЦСКА-София. Оказа се, че травмата, която Милош Цветкович получи в мача с Верея, е по-сериозна от предстоящото. Според сътрудниците от " Блиц " Милош е с раздран мускул. Сръбският десен бек, който има 36 цялостни мача от началото на сезона, мина през днешния ден прегледи, а след тях пристигна и неприятната вест.

Цветкович сигурно няма да играе в мача с " алените ", а към момента не се знае по кое време тъкмо ще се завърне в игра за " сините ". Припомняме, че Цветкович се контузи през втората част на мача със заралии (2:0). След пробив по фланга бранителят се строполи на земята и изкрещя от болежка, а малко по-късно напусна наложително терена.
 Левски удари Верея пред празните трибуни на @@@Левски завоюва с 2:0 първата среща с ЦСКА-София от полуфиналите в шампионата за Купата на България, а ответният конфликт е тази сряда на стадион " Васил Левски ". При по този начин стеклите се условия старши треньорът Делио Роси ще заложи на десния бек или на поливалентния Роман Прохазка, или на младия Ивайло Найденов. Първа лига 5 кръг, събота 21 април  Левски 2:0краен резулат  Верея (Стара Загора)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР