Тежък шамар за България и за държавата ни и то

...
Тежък шамар за България и за държавата ни и то
Коментари Харесай

Нинова: Страсбург ни осъди многократно заради Цветанов

Тежък пестник за България и за страната ни и то от младите европейци. Така водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова дефинира в предаването „ Тази заран “ по бТВ младежкия конгрес, който е приключил с корав алкохол и полуголи танцьорки.

„ Това с алкохола и полуголите дами – да, извънредно е, само че по-важно е това, което споделя президентът на Европейския юношески конгрес, че това, което се е случило в София, изтъквам: „ унищожи работата поколенията преди нас, унищожи труда на няколко поколения младежи и сподели цялостно неуважение към младежите въобще “, сподели Нинова.

Тя посочи, че „ въобще не се е говорило за политики за младежи, не е имало нито един младеж в панелите, в които е водена полемиката, явили са се формалните държавни лица да им държат речи и са ги карали по това време да стават и да пляскат. Няма политика за младежите, има тотално отчаяние. Срещу това – алкохол и полуголи дами. Това е такава излагация за България, такова леке и позор и то пред младежите на Европа “.

Помолена да разяснява случая с Десислава Иванчева като правист, тя сподели, че има два изхода – или да има неоправдателна присъда против нея в български съд, или да има неоправдателна присъда против България в Страсбург – „ следващата за нарушаването на правата на индивида “.

„ Доказателствата не мога да разясня, тъй като не ги познавам. По метода обаче, по който беше направено, мисля, че се минаха граници “, сподели Нинова. Дано страната да се бори с корупцията и това да не е пиар, сподели още тя.

Нинова разяснява и офанзивите на Цветан Цветанов към президента Радев:

"За следващ път господин Цветанов насочва обвинявания в едни от най-тежките закононарушения по Наказателния кодекс – против републиката. Затова го предизвестих след КСНС да внимава, да не стане следващото дело в Страсбург.

„ Заради този човек сме осъждани неведнъж в Страсбург. В последния отчет на Държавния департамент на Съединени американски щати видяхте ли какво написа? На близо милиард сме наказани поради такива изявления, а поради него (Цветанов, бел. ред.) – няколко пъти “, сподели Нинова.

Кога Министерският съвет ще предяви искания към Цветан Цветанов да си заплати от джоба парите, които българският народ е платил поради такива изявления, попита тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР