Тежък проблем свързан с движението по ул. „Георги Кирков“ в

...
Тежък проблем свързан с движението по ул. „Георги Кирков“ в
Коментари Харесай

Облагородяват градската част на Мездра /снимки/

Тежък проблем обвързван с придвижването по ул. „ Георги Кирков “ в Мездра е на път да бъде решен. Паркиралите коли на пътното платно в региона на Младежкия клуб затрудняват всички. В региона има детска градина, парк, състезателен и юношески клубове, магазини и ресторант. Струпването на доста хора, майки с дребни деца в пикови моменти прави сектора сложен за напредване както на коли, по този начин и на пешеходци. Това наложи нова организация на придвижването и с предписание на кмета инж. Генади Събков, Оперативна програма „ Чистота “ стартира отделяне на паркинг. Теренът под парка бе изравнен и на него се слагат бетонови паркотела, с което ще се обезпечат 8 паркоместа.
Друг регион, който скоро ще придобие нов образ е този, към блок „ Сердика “ № 2. Тревните площи са окосени, с напъните и труда на студентската бригада бе боядисана оградата към блока, а до дни ще бъде подготвен и тротоара.
С тези действия, два региона на града ще бъдат актуализирани, тъй че жителите да имат по-добра инфраструктура в съседство с парцелите си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР