Тежък период преживява Гала в момента. Дъщеря й Мари е

...
Тежък период преживява Гала в момента. Дъщеря й Мари е
Коментари Харесай

Гала плаче неутешимо заради дъщеря си! Това, което й се е случило е ужасно

Тежък интервал претърпява Гала сега. Дъщеря й Мари е претърпяла комплицирана интервенция на раменната става, вследствие на което нервите на цялото семейство са опънати до краен лимит. „ Трябва да я гледаме като бебе! Сложиха й специфична шина, която да придържа ставата”, описа разтревожената Гала в ефир.

Хирургичната намеса се наложила поради заболяване, обвързвано със уязвимост на съединителната тъкан, което Мари имала още от дете, само че чак в този момент ситуацията станало сериозно. Младата жена скоро ще бъде изписана от болничното заведение, само че не би трябвало да се натоварва въобще, с цел да се възвърне сполучливо.

Заради здравните проблеми на дъщеря си Гала отсъства няколко дни от ефир, а предаването „ На кафе” се водеше от нейни заместници. Сега тя и приятелят й Стефан се завръщат на дребния екран, само че утринното токшоу ще бъде предавано не от студиото, а от вкъщи им. „ Не желая да оставям Мари сама! Притеснявам се за нея!”, показа русокоската.

Припомняме, че това не е първата интервенция, през която минава щерка й. В края на предходната година момичето още веднъж постъпи в болница, този път поради aпендицит. Тогава Гала показа, че изпаднала в потрес, тъй като настъпили някои затруднения, само че за благополучие, Мари се възстановила бързо.

Никой не очаквал, че 10 месеца по-късно тя още веднъж ще легне под ножа, а майка й безусловно се унищожила от паника, издават нейни близки. Гала не серпантина да плаче, макар напътствията на Стефан да не се панира, предават от Уикенд.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР