Тежък пътен инцидент възникна по пътя Шумен - Силистра, в

...
Тежък пътен инцидент възникна по пътя Шумен - Силистра, в
Коментари Харесай

Три жертви на пътя Шумен-Силистра

Тежък пътен случай породи по пътя Шумен - Силистра, в региона на село Венец.

По първична информация в произшествието са починали трима души. Други четирима са ранени.
Ранените са двама мъже, една жена и едно дете. Те са били превозени в болница. За в този момент няма повече информация за положението им.

Към момента е открито, че пътнотранспортното произшествие е станало към 15.30 часа. В случая са взели участие две леки коли. Те са се блъснали на пътя сред селата Страхилица и Дренци, община Венец, област Шумен.

На мястото на злополуката е пристигнали екипи на " Пътна полиция " и " Спешна помощ ".

Движението по пътя е прекратено. Организиран е обходен маршрут през селата Капитан Петко и Хитрино . Патрули контролират и насочват трафика в региона.

От АПИ оповестиха, че придвижването по път I-7 Шумен - Дулово, в сектора Сливак - Страхилица, e лимитирано. Шофьорите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост по обходен маршрут по общински път Хитрино - Капитан Петко - Дренци.

Припомняме, миналите няколко дни бяха белязани от черна статистика на няколко произшествия.
Само на пътя край Ловеч станаха три тежки пътни случая със починали в границите на два дни. На 18 ноември, към 19 часа покрай село Български извор, при удар жена умира в автомобила, в който пътува. Останалите пасажери са ранени.

На 17 и 18 ноември, петък и събота, по пътя София - Варна, в региона на село Микре, породиха две тежки пътнотранспортни катастрофи. При злополуката в петък починаха 9 души, а 20 бяха ранени. При случая от събота почина едно дете, а други 6 души пострадаха съществено.

Вчера в София почина мъж, а жена пострада тежко при злополука на Симеоновско шосе.

Тази заран пък 16-годишно момче умря, блъснато от автомобил на пешеходна пътека в Созопол. Часове по-късно жена бе блъсната още веднъж на пешеходна пътека в Кюстендил.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР