Тежък пътен инцидент е станал вчера във Врачанския Балкан, научи

...
Тежък пътен инцидент е станал вчера във Врачанския Балкан, научи
Коментари Харесай

На косъм от трагедия! Багер помете фирмена кола на „ДДД Груп“ при ремонта на пътя до Леденика /снимка/

Тежък пътен случай е станал през вчерашния ден във Врачанския Балкан, научи извънредно организация BulNews.bg. Багер на благоевградската компания „ Галчев “, който работи по реконструкцията на шосето за Леденика, е блъснал с кофата си лек автомобил „ Дачия “ на локалната „ ДДД Груп “ ООД. Фирмата е най-голямата в района в дезинфекцията, дезинсекцията и дератизацията.
От община Враца наели експертите на сдружението да напръскат поляната, където в събота и неделя ще се организира обичайна северняшка женитба. Два екипа изпълнили задачата и тръгнали назад към града. В региона на горна кабинкова станция се правили строителни действия и фирмените коли понижили скоростта си. Едната кола предходна около багера на пътя, само че втората била пометена от неговата кофа. Като по знамение двамата чиновници, които били в автомобила, се отървали без съществени пострадвания, само че возилото е със съществени материални вреди.
Пристигналият патрул на пътна полиция ревизирал участниците в злополуката с дрегер, който отчел неналичието на алкохол в издишания въздух. Заради случая на багериста бил формиран акт, като по-късно и двете страни подписали констативен протокол, с който се уточнявала виновността за него.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР