Тежък пътен инцидент е станал на пътя Шумен-Силистра до разклона

...
Тежък пътен инцидент е станал на пътя Шумен-Силистра до разклона
Коментари Харесай

Неописуема трагедия край село Осеновец

Тежък пътен случай е станал на пътя Шумен-Силистра до разклона за село Осеновец. Това оповестиха от ОДМВР- Шумен. Сигналът за произшествието е получен малко след 14.20 часа. Съобщено било, че са аварирали лек автомобил " Рено " с шуменска регистрация и товарен автомобил " Форд Транзит “ с разградска регистрация, като има и потърпевши.

Към мястото на случая незабавно са ориентирани екипи на полиция, пожарна и незабавна помощ. След идването им било изяснено, че 29-годишна жена от село Венец, която била зад кормилото на автомобила „ Рено “ е навлязла в насрещната лента за придвижване и се блъснала челно в насрещно идващия " Форд Транзит " със силистренска регистрация. В резултат на удара в МБАЛ- Шумен са откарани две дами от лекия автомобил- 28-годишната жена, която е била зад кормилото и детето й на 2 месеца, спътничката й на 28-години и двете й деца – на 7 и 3 години.

В болничното заведение в Шумен са откарани и 47-годишният лидер на товарния автомобил Д.А. от Дулово и 36-годишният негов сателит С.А., също от Дулово. Бебето е умряло. След осъществените прегледи било открито, че А.И, която управлявала лекия автомобил е с комоцио, оставена е под наблюдаване в болничното заведение.

За лекуване са настанени С.Х. /28г./ от Венец, която е с черепно-мозъчна контузия и 7-годишното й дете, което е с пострадвания. По-малкото й дете е освободено след обзор. Водачът на буса е без пострадвания, само че спътникът му Д.А. е с фрактура на лява ръка и ляв крайник.

Двамата водачи са правоспособни, мъжът е тестван за алкохол, тестът му е негативна. На място се прави оглед. Причините за случая са в развой на изясняване.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР