Тежък пътен инцидент бе предизвикан от стадо коне по главния

...
Тежък пътен инцидент бе предизвикан от стадо коне по главния
Коментари Харесай

Коне помляха колата на председателя на балканските турци

Тежък пътен случай бе провокиран от стадо коне по основния път в посока Граничен контролно-пропусквателен пункт "Малко Търново " към 21:20 часа нощес. Читател на "Флагман " сигнализира, че в региона сред село Звездец и град Малко Търново свободно са пуснати да се движат коне.

Настъпил тежък случай с автомобила на известна социална фигура - ръководителят на Дружеството на балканските турци Сезгин Енгин. Енгин е бил в България и се е придвижвал към Малко Търново, когато на пътя му са излезли няколко коня, единият от които безусловно е връхлетял неговия "Фолксваген Кади ". Пикапът е помлян, а самият Сезгин Енгин е в потрес.

Към момента на мястото има полиция. Конят е ранен, лежи в канавката, само че надали ще бъде издирен стопанинът му, който аргументи злополуката.

"Потресен съм от случилото се, нищо не мога да ви кажа, допустимо е да имам и пострадвания, само че толкоз съм уплашен, че положението ми не може да бъде несъмнено. Автомобилът ми е помлян ", сподели Енгин. Той е с двойно поданство - българско и турско. Родом е от Добрич и е една от най-важните публични фигури в град Чорлу - създател и сътрудник на голям брой българо-турски планове, свързани с опцията за присъединението на южната ни съседка към Европейски Съюз.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР