Тежък мозъчен оток е причината за смъртта на 40-годишната Кремена

...
Тежък мозъчен оток е причината за смъртта на 40-годишната Кремена
Коментари Харесай

Говорителят на Окръжна прокуратура – Варна: Многобройни удари са причинили смъртта на 40-годишната жена

Тежък мозъчен оток е повода за гибелта на 40-годишната Кремена Николова. Той е резултат или от многочислени удари с тъп предмет, или от блъскането на главата и в твърда повърхнина. Това стана ясно от изказването на представителя на Окръжна прокуратура – Варна Радослав Лазаров.

``
реклама

Както „ Петел “ заяви по-рано, убитата във Варна жена на няколко пъти е подавала тъжби за домaшно принуждение, само че по-късно постоянно ги оттегляла.

Жестокият побой, който е предизвикал гибелта ѝ, е бил нанесен единствено дни преди делото за бракоразвод със брачна половинка й Борислав, който е арестуван за убийството. След това той е напуснал жилището дружно с багажа си, като за това е помогнала неговата майка. Лазаров заяви, че последната към този момент не се счита са съпричастна към убийството.

Когато брачният партньор е напуснал жилището, Кремена е била жива, сочат данните от следствието.

Утре ще бъде решено дали арестуваният за 72 часа Борислав ще остане в ареста за непрекъснато. Лазаров не разяснява дали задържаният е признал за стореното. Най-вероятно това ще стане ясно в правосъдната зала при разглеждане на настояването за мярката за неотклонение.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР