Тежък инцидент в Сандански. Пиян моторист без книжка падна, а

...
Тежък инцидент в Сандански. Пиян моторист без книжка падна, а
Коментари Харесай

Кошмар! Моторист падна - моторът му продължи и отнесе майка с деца

Тежък случай в Сандански. Пиян моторист без брошура падна, а мотоциклетът продължи на личен ход и блъсна жена с две деца.

Инцидентът е станал в неделя към 17:30 часа на ул. „ Полковник Дрангов “. 27-годишен недееспособен лидер на мотоциклет „ Кавазаки “, който не е регистриран по надлежния ред, е изгубил надзор и е паднал от него. Мотоциклетът е траял придвижването си, като е излязъл в ляво от пътното платно, блъснал се е в дърво на тротоара и е блъснал, стоящите на тротоара 59- годишна жена и две деца на 6 и 4 години.

В резултат на случая, дамата е получила фрактура на глезена, 6-годишното момиче – травма на предмишницата и глезена, а 4-годишното момиче е със подозрение за комоцио. След осъществен медицински обзор те са освободени за домашно лекуване. На лидера на мотоциклета е направена проба с техническо средство, която е отчела съществуване на 0,71 промила алкохол в издишания от него въздух. Той е арестуван със заповед за задържане до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР