Тежък инцидент в благоевградското село Логодаж вдигна на крак полицаите

...
Тежък инцидент в благоевградското село Логодаж вдигна на крак полицаите
Коментари Харесай

В Struma.com! Тежко престъпление в благоевградското село Логодаж! Жена удари с лопата 71-годишен мъж, после подала сигнала, че е умрял...

Тежък случай в благоевградското село Логодаж подвигна на крайник служителите на реда в регионалния град, нощес към 19. 30 часа. 71-годишен мъж бе открит мъртъв с окървавена глава, синини по тялото и нарязвания по корема, научи Struma.com.Сигналът подала 62-годишната Цветанка В., която съобщила, че е разкрила 71- годишния Атанас Котевс голям брой рани по-тялото и мъртъв. Незабавно екип на незабавен център се озовал на мясотото.

Подали сигнал в полицията, че съгласно тях има следи от принуждение по натрупа. Започнало е следствие и часове по-късно Цветанка направила самопризнания, съобщила, че е блъснала мъжа, с който живеела на фамилни начала с лопата по главата и той умрял,разказаха източници на Struma.com.. Според медиците има следи от остарели удари по тялото, синини и нарязвания по корема, какво тъкмо е правила 62-годишната Цветанка с Атанас?Очаквайте детайлности.

П.Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР