Тежък инцидент разследват полицаи и прокурори в Разлог, след съобщение,

...
Тежък инцидент разследват полицаи и прокурори в Разлог, след съобщение,
Коментари Харесай

Инцидент в Якоруда: Уволнен работник отиде да търси пари във фирмата, в която работил, паднал пред офиса и счупил черепа си! Настанен е в столичната болница Св. Анна

Тежък случай проверяват служители на реда и прокурори в Разлог, след известие, че 31-годишен якорудчанин постъпил в столичната клиника " Св. Анна " със строшен череп. Полицията почнала следствие, когато от столичната болница подали сигнал, че при тях е постъпил пациент в тежко положение, научи Struma.com .

По първични данни, 31-годишният, който до неотдавна е бил служащ във компания " Османов ", благосъстоятелност на К. Османов, отишъл на доскорошното си работното място рано сутринта на 8-ми март, с цел да търси пари, това описват от компанията. Първо обикалял някогашните си сътрудници, а след това отишъл и в офиса, с цел да изиска и от там.

След като не му дали, представител на притежателя го помолил най- учтиво да напусне офиса и да си тръгне и на излизане Фахми Ю. паднал и блъснал неприятно главата си. Незаабавно е извикан екип на Спешен център, който го транспортирал в София. Това удостоверили и работещите в цеха на компанията. Случаят е докладван на прокуратрата.

В. Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР