Тежък инцидент е станал тази нощ в Казанлък.Лек автомобил се

...
Тежък инцидент е станал тази нощ в Казанлък.Лек автомобил се
Коментари Харесай

Опел се преобърна на метри от спирка СНИМКИ

Тежък случай е станал тази нощ в Казанлък.

Лек автомобил се е преборнал на метри от автобусна спирка, която се намира наоколо до парк “Розариум ”. 

Опелът се е озовал в зелена повърхност, която е издигната над платното.

Изясняват се аргументите за злополуката настъпила на бул. “Освобождение ”, оповестява кnews.bg.

Припомняме, че през вчерашния ден от Министерство на вътрешните работи регистрираха 9527 моторни транспортни средства са тествани в границите на разпоредената профилирана полицейска интервенция против пияни, дрогирани и неправоспособни водачи на пътя.

Извършен е надзор на 12 219 водачи и пасажери. Съставени са 2450 фиша и 831 акта за открити административни нарушавания.

В рамките на миналия ден са открити общо 23 водачи, качили се зад кормилото след приложимост на алкохол – 12 от тях са карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, 11 - с над 1,2 на 1000, трима са отказали да бъдат тествани.

Под влияние на наркотични субстанции или техни аналози са засечени да карат 27 души, а шестима, спрени за инспекция, са отказали да бъдат тествани.

От систематизираните данни: по метода „ линеен надзор “ са тествани 2333 МПС и 3034 водачи и пътници; за открити нарушавания са формирани 783 фиша и 185 АУАН. Установени са двама водачи, карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила и трима - с над 1,2 промила. Един е засечен да кара под влияние на наркотични субстанции или техни аналози.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР