Тежък инцидент е станал тази нощ край столицата.Шофьор се е

...
Тежък инцидент е станал тази нощ край столицата.Шофьор се е
Коментари Харесай

Шофьор се обърна в канавка край София СНИМКА

Тежък случай е станал тази нощ край столицата.

Шофьор се е обърнал в канавката на пътя край Златните мостове. За това алармират очевидци в мрежата.

Няма данни за потърпевши при произшествието.

Припомняме, че през днешния ден над страната ще бъде най-вече облачно. Преди обяд тук-там в Западна България към момента ще има снеговалежи, само че в следобедните часове краткотрайно ще спрат. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан югоизточен вятър, в Дунавската низина слаб от изток-североизток.

Жълт код за сняг и поледици късно вечерта в сряда и през нощта против четвъртък е разгласен в 6 области в Западна и Северозападна България заради валежи от дъжд и сняг. В старопланинските региони на три от областите ще има обилни снеговалежи и ще се образува нова снежна завивка. Предупреждението за евентуално рисково време е в действие за областите Видин, Монтана, Враца, София-град, София област и Перник.

Вечерта от запад-югозапад ще стартират нови превалявания от дъжд, които през нощта против четвъртък ще обзет съвсем цялата страна. На доста места в Западна България ще има условия за поледици. В Северозападна България преваляванията ще са най-вече от сняг и се чака да се образува нова снежна завивка - до 10 см. 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР