Тежък инцидент е станал на кръстовище в Перник. За това

...
Тежък инцидент е станал на кръстовище в Перник. За това
Коментари Харесай

Шофьор минава направо през кръгово, блъсна се в насрещното! ВИДЕО

Тежък случай е станал на кръстовище в Перник. За това алармират очевидци.

Водач на " Ауди " минал напряко през кръговото, навлязъл е в нарещното и се е блъснал челно.

По думите на един от очевидците лидерът е " дърпал балон ", до момента в който кара.

Материалните вреди са обилни. На този стадий няма информация за положението на участниците в ПТП-то.



" Рядко си разрешавам да изричам мнението си в обществените платформи, само че това, което видях доскоро излиза отвън всевъзможни морални граници. Преди към 30 минути, индивидът от фотографията (ляво), предприе изпреварване от дясна лента в зона с ограничаване 40 (преди кръгово движение) и “дърпаше балон ” до момента в който кара, нали в този момент е съвременно.Тъкмо се замислих когато видях “абе този балон ли дърпаше ”, само че до момента в който го мисля - се случи това.

Та да си дойдем на думата, приближавайки кръговото придвижване (това европейското с пластмасовите конуси), той реши да мине пред мен и даде още повече газ, ускорявайки много бързо - очевидно по този начин е решил за добре нали въпреки всичко е в еуфория от балона. Да, вярно четете - този субект дърпаше балон до момента в който ръководи МПС. Минавайки през кръговото придвижване “буквално ” прескочи и влезе в насрещното придвижване, удряйки челно автомобила, който се движеше напълно умерено в другата посока.

Натам мисля, че няма потребност да разясня, единствено се надявам откровено дамата на автомобила да оздравее бързо и да бъде добре. В страна, където има високо възприятие за безотговорност по пътищата можеш да видиш всичко, само че такова нещо не мога да приема за обикновено. Кога ще се спре да се дава право на ръководство на МПС на такива несъответстващи създания? Кога веднъж ще бъде вярно отсъдено шофирането в нетрезво положение, под въздействие на наркотични субстанции или балони? Ами в случай че имаше детенце в колата? Ти осъзнаваш ли? Потресен съм. ", съобщи Гецата Асенов.

Случката е уловена и на видео. Кадрите удостоверяват думите на Асенов за несъответстващото придвижване на автомобила.

Видео: Светлозара Велчева



 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР