Тежък гастрит е на път на изпрати Евелин Банев -

...
Тежък гастрит е на път на изпрати Евелин Банев -
Коментари Харесай

Lupa.bg позна: Тежък гастрит праща Брендо в лечебницата на затвора!

Тежък гастрит е на път на изпрати Евелин Банев - Брендо в лечебницата на пандиза. Lupa.bg още през вчерашния ден написа, че се вършат стъпки кокаиновият крал да изтърпи присъдата си на по-лек режим поради това заболяване. Храната в столичния затвор се оказва много нездравословна за ВИП-затворника.

Проверка на Lupa.bg откри, че гастритът на Брендо не е режисура. Той го хваща още в италианския затвор, където българският престъпник стопира да се храни, тъй като го е боязън да не го отровят, поради нарушени ползи на италианската мафия.

Тогава Брендо смъква обилни килограми, а гладът се оказва съдбовен за здравето му. 

След излизането на независимост от пандиза в Рим, родният мафиот сортира специфични храни, с които да не утежнява болестта. При предаването си в Софийски централен затвор Брендо идва с обемист сак, той е цялостен не с облекла, а най-вече с диетична храна.



Ако Брендо извърши желанието си - да изкарва присъдата си в лечебницата на пандиза, той ще се трансформира в новия Янко Ваташки, който поради тежък диабет съвсем не излизаше от болничното заведение в квартал " Банишора ". В момента пернишкият бабанка е на независимост.

Lupa.bg научи, че Евелин Банев към този момент има нужната документи за болестта си, бил подготвен да се подложи и на всевъзможни настоящи спомагателни проучвания, тъй като гастритът му бил действителност, а не блъф.

По наша информация Брендо към момента е в приемната на пандиза, където всички новопостъпили пандизчии се приспособяват за 2 седмици. Очакванията са от там " кралят на кокаина " да се настани в лечебницата, където обаче мизерията също не е дребна. 

Повече от 6 години Евелин Банев се укрива от управляващите в България, Италия и Румъния. През този интервал службите от разнообразни страни събират данни, че Брендо продължава да стои зад трафика на кокаин към Европа. Сега се предава след няколко съществени удара на управляващите. Първо в края на 2022 година на автомагистралата във Франция е арестуван 578 кг кокаин в камион с двама българи. През ноември предходната година на автомагистрала край Антверпен е арестуван български водач на ТИР със 700 кг кокаин, а месец по-късно управляващите в Ирландия задържат кораба " Верила " с към половин звук от същата дрога на борда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР