Технологията Wi-Fi 6 Gig+, вградена в AX50, се счита за

...
Коментари Харесай

TP-Link Archer AX50 – върхов Wi-Fi 6 рутер на достъпна цена


Технологията Wi-Fi 6 Gig+, вградена в AX50, се смята за най-големия скок в Wi-Fi промишлеността
(снимки: TP-Link)

За всеки консуматор през днешния ден и нтернет връзката е извънредно значима. С коростта и стабилността на мрежата с а решаващи фактори, когато става въпрос за избор на снабдител на интернет услуги, а също по този начин и на рутер – устройството, което разпределя трафика сред обвързваните компютри, телефони, тв приемници и друго съоръжение.

TP-Link, избран от IDC WLAN Tracker за международен водач в мрежовото WLAN съоръжение, предлага на пазара рутер, който употребява новата 6 Gig+ Wi-Fi технология за три пъти по-висока скорост и усъвършенствана сигурност. Това е моделът

Новият рутер е част от възходящата гама от AX устройства на производителя, която поддържа висококачествени диалози, постоянен достъп до приложения, бърз 4k стрийминг и игри. Нещо повече, Archer AX50 е един най-достъпните рутери в серията Wi-Fi 6.

Бърз, само че без да наподобява „ гневен

Технологията Wi-Fi 6 Gig+, вградена в елегантния и съвременен Archer AX50, се смята за най-големия скок в Wi-Fi промишлеността, дефинирайки идващото потомство домашна съгласуваност.

Благодарение на функционалността HT160, която употребява 160MHz честотна лента на канала, скоростите при AX50 са доста усъвършенствани. Казано по различен метод: ще можете да изтеглите 8GB филм единствено за две минути! Добавете към това четири пъти по-голям потенциал и до 75% по-ниска инертност и ще получите мечтания рутер.

Archer AX50 има необятна зона на покритие, което значително се дължи на неговите антени

Други преимущества на TP-Link рутера са триядрените процесори и огромното покритие, както и опцията за свързване на десетки устройства, без това да повлиява на скоростта на сърфиране на всяко от тях.

Притежателите на Archer AX50 могат да конфигурират рутера елементарно през  интуитивния интерфейс или от приложението Tether, което разрешава ръководство на мрежовите настройки от всяко Android или iOS устройство.

Стабил е н и сигур ен рутер

Технологията OFDMA, вградена в Archer AX50, обезпечава освен това от висока скорост на сърфиране – тя поддържа свързване на до 256 устройства, всички от които ще употребяват идентична, постоянна интернет връзка.

Archer AX50 разполага и с бързи гигабитови портове за кабелно свързване на устройства

Освен това ще можете да създадете персонализирана Wi-Fi мрежа с нараснала сигурност, с помощта на функционалността HomeCare. Така децата ще могат да сърфират безвредно в интернет благодарение на вариантите за наставнически надзор и вградената антивирусна стратегия.

Да не забравяме, че Archer AX50 има необятна зона на покритие, което значително се дължи на неговите четири външни антени с високо лъчение и технологията Beamforming.

Интернет интензивността на децата няма да утежни мрежовата продуктивност на други устройства, свързани към същата мрежа. ще даде приоритет на устройства и приложения, които желаете да ползвате безпроблемно, когато е належащо.

Archer AX50 е изпълнен в съвременен дизайн и поддържа напреднали безжични технологии

Икономичен и диалогичен

Като добър „ договарящ ”, Archer AX50 разрешава на устройствата да поддържат връзка – те се схващат между тях по кое време и какъв брой постоянно ще се разсънват, с цел да изпращат или получават данни. Така времето за отмора ще се усили, което може да значи единствено едно – продължен живот на батерията, с помощта на функционалността Target Wake Time.

Има доста какво да се каже за продуктите от потомство Wi-Fi 6, само че в този момент, когато на пазара има наличен артикул с толкоз висока продуктивност и огромен набор от благоприятни условия, е време да се убедите персонално в преимуществата му.

Archer AX50 е един най-достъпните рутери в серията Wi-Fi 6

Наличност и цена

Wi-Fi 6 рутерът Archer AX50 се предлага в комерсиалната мрежа у нас от сътрудниците на TP-Link на цена от към 180 лева с включен Данък добавена стойност и гаранция 36 месеца.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР