Технологиите се развиват далеч отвъд това, което някой би могъл

...
Технологиите се развиват далеч отвъд това, което някой би могъл
Коментари Харесай

Учени прогнозират: Идва времето да бъде открит извънземен живот  

Технологиите се развиват надалеч оттатък това, което някой би могъл да си показа. Пример за това е галактическия телескоп " Джеймс Уеб ". С помощта на такива телескопи се появява безконечният въпрос - наближава ли времето да открием извънземен живот?

Астрофизикът Саша Куанц удостовери концепцията за намиране на извънземен живот в космоса благодарение на тези нови технологии. " През 1995 година моят сътрудник [и лауреат на Нобелова награда] Дидие Куелоз откри първата планета отвън нашата Слънчева система. Днес са известни повече от 5000 екзопланети и ние ги откриваме всекидневно. "

ОЩЕ Пожарна охрана ТЕМАТА
Бум на НЛО-та край Киев: Ракети или извънземни са това?
Кванц също по този начин изрича теорията, че планетите, които телескопът " Джеймс Уеб " е съумял да улови, може да бъде открит извънземен живот. Дори и толкоз мощен телескоп не може да снима дребни планети, които към момента не са в детайли разказани. В момента се работи по нови устройства, които могат да запълнят тези празнини.

От тези хиляди открити екзопланети има десетки, за които Куанц счита, че евентуално може да има живот. Дали това значи, че там живее извънземен живот, е нещо напълно друго. Хиляди звезди имат най-малко една планета-спътник и тези планети теоретично биха могли да поддържат живот.

Правителството на Съединени американски щати се отнася по-сериозно към извънземния живот, изключително към видео клипове, които демонстрират UAP (неидентифициран въздушен феномен). UAP е новата абревиатура, която размени НЛО. Увеличаващите се видеоклипове към този момент доведоха до основаването на отдел, който да учи тези летателни апарати и тяхната опасност за страната.

Космическият телескоп " Джеймс Уеб " отвори вратата на нови открития за космоса, съобщи БГНЕС. Той снима звезди оттатък знанията ни, а към момента пропуща огромен брой планети и звезди. Новите проучвания и усъвършенствания в технологията в действителност ни карат да имаме вяра, че мистерията с извънземните скоро ще бъде разкрита.

Извънземният живот е предмет на разногласия за доста астрономи, само че също по този начин наподобява, че доста повече учени имат вяра в концепцията за него. Теория към момента се посреща със мощен песимизъм от общността. Куанц също по този начин даде на откриването на извънземен живот период от 25 години, което към момента е внимателно оптимистично.

Дали обществеността ще изпадне в смут, в случай че в действителност бъде открит извънземен живот? Предполагаме, че това ще бъде идващият въпрос, който ще бъде заложен, в случай че най-сетне открием извънземни.

dnes. bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР