Технологии Следващите модели на iPhone може да имат проблеми Евтиният

...
Технологии Следващите модели на iPhone може да имат проблеми Евтиният
Коментари Харесай

Следващите модели на iPhone може да имат проблеми

Технологии Следващите модели на iPhone може да имат проблеми Евтиният iPhone SE Plus е отсрочен, а iPhone 12 може да се забави с производството  Мартин Дешев 22 април 2020, 06:08  Следващите модели на iPhone може да имат проблеми Източник: Apple
ледващите модели на iPhone може да се сблъскат с проблеми в производството си. Според известния анализатор Минг-Чи Куо от TF International Securities, Apple евентуално ще внесе някои промени в графика за новите модели на телефона си, оповестява 9to5Mac.

Apple показа новата версия на евтиния iPhone SE

Според Куо, производството на iPhone 12 ще стартира през септември т.г., само че не на всички модела. Очакванията са, че новият телефон ще има 4 модела. Един от тях обаче ще се забави. Това ще е 6,7-инчовият, който е с "най-сложен дизайн " и евентуално ще е най-скъпият в гамата. Той евентуално ще навлезе в всеобщо произвеждане през октомври.

Motorola ще показа новия си флагман на 22-ри април

LG приготвя напълно нов дизайн на идващия си смарт телефон

Очаква се всички версии на iPhone 12 да употребяват 5G, като ще поддържат както mmWave, по този начин и sub-6GHz версиите на технологията. Според информация на Куо, има възможност телефоните да се забавят малко и поради скорошни промени в дизайна на антената на новия iPhone.

Проблеми ще има и за по-големия модел на iPhone SE. Очакваният iPhone SE Plus евентуално е отсрочен чак за втората половина на 2021 година Куо смяташе, че този телефон ще бъде пуснат при започване на идната година, само че съгласно него проектите на Apple към този момент са се трансформирали.

Остава неразбираемо дали повода е техническа или Apple желае да направи по-голяма отдалеченост сред евтините си оферти. Наскоро тя показа новия iPhone SE, който предлага настоящ процесор и хардуер, само че дизайн на iPhone 8 с единична камера. Цената на телефона също е много ниска, като Apple се надява да накара притежателите на по-стари модели да преминат към по-новото предложение.

Гугъл създава свои процесори за устройствата си

Гугъл пуска брайлова клавиатура за Android

Според анализатора една от аргументите за отлагането може да е и коронавирусът. Той сътвори икономическа неустойчивост и доста хора може да предпочетат по-евтин телефон, вместо по-скъпите оферти. Така се основава риск Apple да навреди на личните си устройства и по тази причина да избира да изчака. Куо към този момент занижи прогнозата за доставки на iPhone през второто тримесечие на т.г. с 30% точно поради отрицателните последствия на пандемията.

Евтиният iPhone SE е подготвен и ще бъде показан скоро

Huawei изпревари Apple при смарт телефоните
 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактор: Мартин Дешев Apple iPhone мобилен телефон смартфон
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР