Технологии Какво трябва да знаем за новия PlayStation 5 Следващото

...
Технологии Какво трябва да знаем за новия PlayStation 5 Следващото
Коментари Харесай

Какво трябва да знаем за новия PlayStation 5

Технологии Какво би трябвало да знаем за новия PlayStation 5 Следващото потомство на известната подпора ще се появи следващата година  Мартин Дешев 13 октомври 2019, 20:51  Какво би трябвало да знаем за новия PlayStation 5 Източник: Sony
мериканското поделение на Sony разгласи, че идващото потомство на конзолата PlayStation ще излезе на пазара към края на 2020 година То се чака в точния момент за коледните празници, които са най-активният сезон за продажби на устройството.

Предстои ли завръщане на 3D тв приемниците

Появата на PlayStation 5 през 2020 година ще пристигна тъкмо седем години след дебюта на неговия предходник PlayStation 4. Новото потомство на конзолата ще има много промени, като те целят да преобразят някои от най-важните детайли.

Sony пуска тв приемник, който коства 70 000 $

Един от най-досадните моменти във всяка огромна видео игра е чакането тя да се зареди. По-големите игри даже прекъсват сред минаване в разнообразни зони по време на едно равнище, с цел да могат да заредят всичко. И до момента в който през днешния ден технологиите разрешават много от времето за зареждане да бъде кратко, само че към момента има какво да се желае.

PlayStation 5 ще се опита да направи още повече усъвършенствания в тази посока. Конзолата ще употребява SSD за предпазване на файлове вместо обичаен корав диск. SSD разрешава много по-бързо четене и записване на данните, като Sony се стреми да понижи времето за зареждане на игрите в пъти. BusinessInsider показва, че при проява на ранна версия на конзолата, времето за зареждане на последната игра за Spider-Man е било намалено от 15 секунди при PlayStation 4 до под секунда.

5 неща, които можем да вършим със остарял смарт телефон

Телевизорът в хола пречи? Навийте го на ролка

Разбира се, не всички игри ще могат да реализират такива резултати, само че всякакво в допълнение понижаване на времето за очакване, ще е от изгода. Това ще разреши то даже да бъде "скрито " зад анимации и други детайли от играта и потребителят даже да не схваща по кое време се е заредило новото равнище.

PlayStation 5 ще има усъвършенствания и в останалата част на харудера си. Ще се снабди с по-мощни централен и графичен процесори. AMD създава специфичен хардуер, който да е усъвършенстван оптимално за конзолата и игрите.

Той ще разреши потреблението и на нови технологии. Сред тях е Ray Tracing, която разрешава нов вид обработка на светлината в игрите. Така тя ще стане още по-реалистична и детайлна.

Освен това хардуерът ще разреши на PlayStation 5 да обработва и видео с 8K резолюция. Това ще направи конзолата подготвена за бъдещето и идващото потомство видео, което се чака последователно да стартира да навлиза през идващото десетилетие.

Разбира се, PlayStation 5 ще може да се употребява и за игри с виртуална действителност и очилата PlayStation VR. Подобреният харудер ще може да предложи и по-сложни и красиви игри във виртуална действителност, което също ще помогне за привличане на интерес към технологията.

Sony също по този начин разгласи, че PlayStation 5 ще има нов контролер. Той ще има усъвършенствана вункция за противоположна връзка, като тя ще може да е много по-прецизна по отношение на сегашните трептения. Геймърите ще имат разнообразни чувства според от отова какви виртуални оръжия употребяват, какво карат и други Бутоните ще са чувствителни на мощ, като другият напън ще може да задейства разнообразни дейности.

Sony навлиза в епохата на 8K видеото

Въпреки многото промени PlayStation 5 ще резервира и съгласуемост с по-старите игри. Очаква се игрите за PlayStation 4 ще могат да се играят и на PlayStation 5 още през цялото време.

Гугъл навлиза в гейминга с нова услуга и може би подпора

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Мартин Дешев Sony PlayStation 5 подпора игри видеоигри гейминг геймъри
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР