Технологии Facebook иска да живеем в нов виртуален свят Платформата

...
Технологии Facebook иска да живеем в нов виртуален свят Платформата
Коментари Харесай

Facebook иска да живеем в нов виртуален свят

Технологии Фейсбук желае да живеем в нов виртуален свят Платформата Horizon ще разреши на хората да основават съвсем всичко, което пожелаят  Мартин Дешев 26 септември 2019, 10:35  Фейсбук желае да живеем в нов виртуален свят Източник: Фейсбук Inc.
редставете си свят, в който може да вършиме всичко. От това да се срещате с другари на едно място, без значение къде са по света, да гледате филми или да играете на игри, до построяването освен на дома на фантазиите си, само че и на цели острови, планини или каквото друго съумеете да се сетите. Фейсбук желае да направи всичко това допустимо посредством технологията за виртуална действителност.

Правилата на Фейсбук няма да важат за политиците

Фейсбук блокирала десетки хиляди приложения поради персоналните данни

Компанията показа новата си платформа Фейсбук Horizon, чието малко изложение е "социален свят във виртуална действителност ", в който ще е допустимо съвсем всичко. Платформата ще е налична през устройствата на Oculus, която е благосъстоятелност точно на Фейсбук.

Horizon ще разрешава на потребителите да вършат всичко разказано нагоре. Те ще могат да си основават виртуален аватар, който да персонализират съгласно своите желания. Чрез него ще могат да обикалят и живеят във виртуалния свят и да взаимодействат с него.

Транспортът сред другите зони ще е вероятен посредством виртуална телепортация. Светът на Horizon ще има обществени зони, виртуални площади и градове. Там потребителите ще могат да се срещат с другари и да се срещат с нови хора. Там ще са и "местните поданици ", които в действителност ще са модератори и чиновници на компанията. Те ще оказват помощ на потребителите за всичко във Horizon и ще подхващат дейности против извършители на разпоредбите.



Потребителите ще могат да употребяват спомагателни принадлежности, с цел да построяват свои персонални зони. Те ще могат да са най-различни. От места за осъществяване на шампионати по разнообразни игри, до персонални пространства за срещи с другари или просто създаване на всичко, което желаят. Дори и виртуални облекла за героя си или цели имения, острови и други

Целта на Фейсбук и Oculus e да възприемат Horizon не като елементарна видео игра, а като различен виртуален свят, в който да прекарват повече време. Ще има и опция за уединяване на досадните консуматори, тяхното блокиране и други Участниците в платформата ще могат да дефинират и самобитно персонално пространство към тях. Това ще значи, че никой не може да се приближава до тях и да ги допира, въпреки и виртуално.

Как технологиите избавят животи в операционната зала

Трябва ли да се тормозим от еволюцията на роботите

Фейсбук споделя, че в началото Horizon ще е много дребна, само че последователно ще се развива и непрекъснато ще се прибавят нови функционалности и благоприятни условия. Самите консуматори също ще способстват със основаването на нови зони. За в този момент компанията не е коментирала по какъв начин ще печели от платформата, като упованията са това да става посредством реклами и виртуални магазини.

Фейсбук желае да размени смарт телефоните с умни очила

Може ли виртуалната почивка да размени действителната

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Мартин Дешев Фейсбук Facebook Horizon виртуална действителност видеоигри софтуер
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР