Технологии Boeing обяви, че е готова с новия софтуер на

...
Технологии Boeing обяви, че е готова с новия софтуер на
Коментари Харесай

Boeing обяви, че е готова с новия софтуер на 737 Max

Технологии Boeing разгласи, че е подготвена с новия програмен продукт на 737 Max Извършени са над 200 тестови полета, като съгласно компанията самолетът става един от най-сигурните в историята  Мартин Дешев 17 май 2019, 06:13  Boeing разгласи, че е подготвена с новия програмен продукт на 737 Max Източник: iStock/Guliver Images
Boeing разгласи, че е изцяло подготвена с актуализирания програмен продукт на 737 Max. Според компанията новият програмен продукт ще направи самолета един от най-безопасните в историята, споделя нейният изпълнителен шеф Денис Мулиенбърг.

Boeing разгласи корекциите, които ще направи за 737 Max

Ройтерс: Етиопският "Боинг 737 MAX " е набирал скорост прекомерно бързо

В изказване на уеб страницата на компанията, тя споделя, че са направени 207 тестови полета с новия програмен продукт за общо 360 часа. Boeing ще изпрати събраната информация на американската Федерална администрация по авиацията (FAA). Тестовете са ревизирали дейностите на софтуера и водачите в разнообразни обстановки, като тези данни също ще бъдат предадени.

Следващата стъпка ще бъде FAA да прегледа резултатите и да реши дали са приемливи. Ако администрацията е удовлетворена, ще се премине към установяване на график за узаконяване на самолета.

Боинг приземи всички самолети 737 МАХ

"Безопасността е нашият приоритет и сме приключили всички тестови полети със софтуера, като се приготвяме за последния сертификационен полет. Ще дадем на FAA и всички регулатори по света цялата информация, от която се нуждаят. Правим забележим и непрекъснат напредък и сме уверени, че 737 Max с актуализирания програмен продукт ще бъде един от най-безопасните самолети, които в миналото са летели. Инцидентите единствено усилиха нашето навестяване върху полезностите ни, в това число безопаност, качество и интегритет, тъй като знаем, че животи зависят от това, което вършим ", се споделя в цялостното изказване на Мулиенбърг.

Boeing е създала и нови тренировки и обучителни материали за водачите. Тази информация също към този момент се преглежда от FAA, други регулатори и самолетни компании. За в този момент компанията не може да даде прецизен период по кое време 737 Max може още веднъж да полети с пасажери. По всичко проличава, че ще са нужни още няколко седмици или даже месеци, според дали узаконяването ще мине по проект и по кое време всички водачи, които ще ръководят самолетите, преминат новите тренировки.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Мартин Дешев Boeing аероплан 737 Max софтуер
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР