Технологичният гигант Microsoft обяви системата Copilot, която съчетава в себе

...
Технологичният гигант Microsoft обяви системата Copilot, която съчетава в себе
Коментари Харесай

Microsoft ще пусне AI инструменти за Windows 11: ето кои са те

Технологичният колос Microsoft разгласи системата Copilot, която съчетава в себе си интерфейсите на Windows OS с езиковите модели с изкуствен интелект.

В кои стратегии на Windows ще работи?

Според компанията, инструментът работи като приложение и се отваря с десен бутон. Той ще бъде наличен във вградените помощни стратегии на Windows, в това число Paint, Photos и Clipchamp.

Кои AI-инструменти ще предложи Microsoft?

Търсачката Bing се интегрира с генеративната невронна мрежа DALL-E 3 на Sam Altman от OpenAI. Помощната стратегия ще може да дава персонализирани резултати, като учи историята на браузъра ви, с цел да сортира подобаващите за вас новости.

Bing също по този начин ще задава на потребителите повече въпроси, когато вършат онлайн-покупки, и по-късно ще употребява тази информация, с цел да сътвори лист от подобаващи артикули.

В допълнение към корпоративната услуга Microsoft 365 ще бъде прибавен и нов AI-асистент. Решението работи с обичайните приложения Word, Excel и PowerPoint и коства $30 на месец.

Езиковият модел е бил обучаван няколко месеца взаимно с Visa, General Motors, KPMG и Lumen Technologies.

„ Ние навлизаме в нова епоха на изкуствения разсъдък, която фундаментално трансформира метода, по който мислим и се възползваме от технологиите “ — споделиха от Microsoft.

Като цяло, обновлението Copilot включва 150 нови функционалности.

Кога се чака стартирането на новите ИИ-инструменти?

Ранната версия на AI-​​асистента ще бъде налична като безвъзмездна актуализация за Windows 11 от 26 септември. Инструментите за Bing, Edge и Microsoft 365 ще бъдат пуснати на 11 ноември.

Да си напомним, че през март Microsoft разгласи Copilot AI за офис-приложенията.

През май корпорацията показа новите AI-функции за своите услуги на конференцията за разработчици Build 2023. Компанията приказва по отношение на вероятните образци за потребление на инструментите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР