Технологичният гигант Google похарчи 1 млрд. долара за придобиването на

...
Технологичният гигант Google похарчи 1 млрд. долара за придобиването на
Коментари Харесай

Краят на офиса се отлага: Google придоби сграда в Лондон за 1 млрд. долара

Технологичният колос Гугъл похарчи 1 милиарда $ за придобиването на постройка в централен Лондон, която до момента използваше чартърен, оповестяват от компанията. Инвестицията на американската корпорация идва в миг, в който мнозина имат вяра, че краят на работата във физически офиси наближава.

Гугъл, който има към 6 400 чиновници във Англия, възнамерява да влага милиони в възобновяване на офисите си в комплекса „ Сентрал Сейнт Джайлс ”, който придобива, намиращ се наоколо до квартала „ Ковънт Гардън ” в централната част на Лондон, предава Reuters.

„ Привилегировани сме да оперираме във Англия от близо 20 години и покупката на „ Сентрал Сейнт Джайлс ” отразява продължаващата ни ангажираност към растежа и триумфа на страната ”, споделя Рут Порат, основен финансов шеф на Alphabet, компанията майка на Гугъл.

Гугъл възнамерява да преоборудва постройката, по този начин, че да бъде пригодна за екипна работа онлайн, като компанията ще добави, както конферентни зали за хибридна работа, по този начин и повече пространства за обособените чиновници.

Плановете включват основаване на работни пространства а намерено, с цел да могат чиновниците да работят на пресен въздух, показват от компанията.

Гугъл показва, че английските й офиси ще имат потенциал за 10 000 чиновници, в това число постройка наоколо до железопътния център „ Кинг Крос ” в Лондон.
Гугъл ще уволнява чиновници, които не съблюдават разпоредбите за имунизация
Ръководството на Гугъл съобщи на чиновниците си, че могат да изгубят възнагражденията си и в последна сметка да бъдат уволнени, в случай че не сп...
Прочети повече
„ Тази инвестиция в работни места на Гугъл е огромен избор на доверие във Англия като водещ международен софтуерен хъб ”, разяснява английският финансов министър Риши Сунак в изказване.

През предишния месец Гугъл показаха, че отсрочват завръщането на чиновниците в офисите по света основно поради терзанията към новия вариант на ковид Омикрон.

Сградата в комплекса „ Сентрал Сейнт Джайлс ” бе благосъстоятелност на взаимно дружество сред LegalGeneral Investment Management Real Assets и Mitsubishi Estate London Limited.

Още:

Още от МЕЖДУНАРОДНИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР