Технологичният гигант „Фейсбук“ отстрани проблемите, предизвикали второто прекъсване на работата

...
Технологичният гигант „Фейсбук“ отстрани проблемите, предизвикали второто прекъсване на работата
Коментари Харесай

Facebook отново се срина

Технологичният колос „ Facebook “ в профил проблемите, провокирали второто спиране на работата ѝ тази седмица и се извини на потребителите, предадоха международните организации, заяви bTV.

Снощи „ Facebook “, „ Месинджър “ и „ Инстаграм “ още веднъж станаха недостъпни за потребителите в някои елементи на света. От компанията обявиха, че сривът е бил породен от " неверна настройка " на рутерите. „ Поднасяме откровените си извинения, в случай че през последните няколко часа не сте имали достъп до нашите обществени мрежи. Отстранихме казуса и още един път благодарим за търпението ви тази седмица “, се споделя в известието на „ Фейбсук “.

Данните за проблеми със обществените мрежи започнаха да се появяват след 21 ч. в петък. Потребители в Съединени американски щати и Европа показаха неодобрение от работата на уеб страницата и на мобилното приложение. Броени минути след първите известия за спиранията на работата на „ Facebook “ са били получени и известия за проблеми с „ Инстаграм “. В понеделник „ Facebook “, „ Месинджър “, „ Инстаграм “ и „ Уотсъп “ бяха недостъпни в продължение на часове в доста елементи на света.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР