Технологичните стартиращи фирми в Тайван, дом на някои от най-доминиращите

...
Технологичните стартиращи фирми в Тайван, дом на някои от най-доминиращите
Коментари Харесай

Тайвански технологични стартиращи компании се натрупват в АСЕАН на фона на рисковете в Китай

Технологичните започващи компании в Тайван, дом на някои от най-доминиращите производители на чипове в света, изострят фокуса си върху АСЕАН, защото вероятностите за непоклатимост за правене на бизнес в Китай отслабва.

Млади софтуерни компании, които се надяват да изработят проект за районен напредък, избират 10-членната Асоциация на нациите от Югоизточна Азия на фона на напрежението на Тайван с континенталната част на Китай, което помрачи вероятностите за разцвет в Най-голямата стопанска система в Азия.

Тайванската започваща компания за хардуер за радар и антидронове Tron Future, учредена през 2018 година, е измежду тези от острова, които интензивно изследват покупко-продажби за подписване в Югоизточна Азия. Като се има поради, че продуктите му имат отбранителни и военни приложения, китайският пазар не одобри обжалване.

„ Поради естеството на промишлеността на нашата компания, Китай не е пазар, на който чакаме да навлезем “, основният изпълнителен шеф на Tron Ю Ю - Джиу Уанг сподели пред Nik...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР