Технологичната компания DIGITALL (създадена след сливането на българската BULPROS и

...
Технологичната компания DIGITALL (създадена след сливането на българската BULPROS и
Коментари Харесай

Симеон Начев е новият вицепрезидент на DIGITALL

Технологичната компания DIGITALL (създадена след сливането на българската BULPROS и немската ec4u) посреща в екипа си Симеон Начев, който ще заеме позицията Вицепрезидент " Производство, автомобилостроене и строителство ". Той ще дава отговор за одобряването на компанията като желан сътрудник за Еnd-to-End (E2E) цифрова и облачна промяна на организациите от секторите произвеждане, автомобилостроене и строителство в Европа.

В професионалния си път Симеон Начев трансформира бизнес развиването с фокус върху цифровите трансформации и E2E Supply Chain в своя съществена експертиза. Той има повече от 10 години интернационален опит в сферата, добит на няколко управнически позиции измежду които началник на отдел Digital Value Chain, както и световен управител основни клиенти в Lenzing AG (Австрия) и управител бизнес поддръжка в Allergan.

Привличането на експерти с богат опит като Начев е стратегическо решение на DIGITALL, която подчертава върху непрекъснатото развиване на компетенциите си в няколко фокусни промишлености, измежду които още са телекомуникации, финансови услуги и обезпечаване, софтуерен и обществен бранш, търговия, превоз и логистика и други

" Уверени сме, че с помощта на техническите пълномощия на Симеон, в композиция с неговите отлични лидерски умения и опит с основни клиенти, той е скъпо допълнение към екипа на DIGITALL. Вярваме, че дружно ще превърнем компанията в желан сътрудник за цифрова промяна на организациите в производството, автомобилния и строителен бранш. Радвам се, че успяхме да притеглим в DIGITALL българин, който сполучливо е потвърдил уменията си в огромни, компании отвън страната. ", разяснява Ивайло Славов, Главен изпълнителен шеф на DIGITALL.

В допълнение, Давид Лаукс, Главен действен шеф в компанията споделя: " Приоритет за нас е одобряването на DIGITALL като водещ сътрудник на Salesforce, Microsoft и SAP в Германия, Австрия и Швейцария посредством създаване на партньорска мрежа, учредена на доверие и одобрени стандарти. За да реализираме това, се нуждаем точно от такива ярки мозъци като Симеон, които имат стабилен опит, неограничена сила и бизнес усет. "

Фокус в работата на Начев на новата позиция ще бъдат три съществени фактора: високо качество на услугите, нововъведения и сполучливи планове. Други краткосрочни цели пред новия Вицепрезидент " Производство, автомобилостроене и строителство " са привличането на нови гении в екипа на DIGITALL и създаването на тактика за резистентност, която да форсира пътя на компанията към Net Zero.

" Вярвам, че с моята експертиза и опит ще допринеса за надграждане портфолиото на компанията в областта на цифровата промяна и облачните услуги, както и за създаването на новаторски решения за персонализирано преживяване на клиентите през разнообразни канали ", разяснява Симеон Начев.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР