Технологична работничка, публикувана деветминутен видеоклип на нейното уволнение, стана вирусна

...
Технологична работничка, публикувана деветминутен видеоклип на нейното уволнение, стана вирусна
Коментари Харесай

Техническа работничка, която стана вирусна, след като публикува, че е уволнена в TikTok, говори: „Не съжалявам, че го споделих“

Технологична работничка, оповестена деветминутен видеоклип на нейното уволняване, стана вирусна в TikTok предходната седмица — и тя сподели, че е била залята от известия от други безработни сътрудници, които желаят да са създали същото.

Британи Пийч, на 27 години, която работеше като началник на сметки в Cloudfare, до момента в който не беше съкратена на 9 януари, сподели пред The ​​Wall Street Journal в сряда: „ Не скърбя, че го споделих. “

„ Получих толкоз доста известия от хора, които ми споделят: „ Иска ми се да бях отстоявала себе си по метода, по който ти го направи “, сподели тя.

Pietsch сподели пред The ​​Journal, че в никакъв случай не е възнамерявала видеото да стане вирусно и че го е разгласила единствено с цел да може да осведоми фамилията и приятелите си.

Тя в никакъв случай не е маркирала Cloudfare във видеото, макар че самоличността на компанията беше разкрита по време на диалога.

Във видеото, оповестено в петък, Пич се вижда от вкъщи си в Атланта да беседва с двама представител...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР