TехноАрена е бранд, който притежава дългогодишен опит на българския пазар

...
TехноАрена е бранд, който притежава дългогодишен опит на българския пазар
Коментари Харесай

TехноАрена – синоним на разнообразие и качество

TехноАрена е бранд, който има дълготраен опит на българския пазар и се е наложил като водещ вносител на бяла и черна техника. Компанията предлага огромно многообразие от домашен електроуреди на водещи марки в България.

Преди цели 18 години, марката стартира активността си на територията на град Плевен, само че за малко време се развива и основава комерсиална мрежа на територията на цялата страна. Днес Tехноарена разполага с осем физически магазина с обща повърхност над 177 900 кв.м. Продуктовият азбучник на компанията наброява над 5000 предлагани продукта на повече от 200 реномирани марки. Изграждайки лична дистрибуторска мрежа, складова база и екип от експерти, компанията е един от най-влиятелните марки, който се е наложил в търговията на техника в България. През 2021 година годишният оборот на компанията доближи над 3 милиона лв..

В онлайн магазина си – Technoarena.bg, компанията предлага огромен подбор от артикули на конкурентни цени. Уеб уеб сайтът има моден дизайн и приветлива визия, която подготвя клиентите, а извършването на покупки е елементарно, бързо и комфортно. Онлайн магазинът предлага гъвкави решения, професионална консултация и специфична стратегия за лоялни клиенти. Можете да избирате измежду богато многообразие от техника в следните категории: хладилници, перални, климатици, тв приемници, готварски печки и доста, доста други.


История
Фирма " Евролукс 99 " ЕООД стартира активността си през 1997 година на територията на гр. Плевен. Първоначално комерсиалната активност задоволява потребностите на крайния консуматор, само че след няколко години компанията се разраства и стартира импорт и продажби на едро към търговци от цялата страна. Това постанова основаване на лична дистрибуторска мрежа – персонален автопарк, отлична складова база и висококвалифициран екип. Като компания за търговия и дистрибуция на артикули " Евролукс 99 " ЕООД е профилирана в региона на В2В & B2C продажбите. В последните 3 години компанията се специализира във вноса на няколко марки: Cecotec, Heinner, Hoffmann, Samus и Albatros.

В старанието си да обслужва навреме възходящите потребности на клиентите, компанията се старае да поддържа разнороден подбор от артикули, който се обновява непрестанно. Създаването на уеб уеб сайтът - Technoarena.bg, дава отговор точно на устрема на компанията да предлага на своите клиенти извънредно многообразие от уреди на конкурентни цени.

ТехноАрена предлага артикули и решения, отговарящи на високите условия на потребителите. Философията на компанията се основава върху потребностите на клиентите, а нейното мото гласи: “Да бъдем покрай клиента и съответно да отговаряме на потребностите му ”.


Търговия, насочена към клиента
Чрез своя комфортен и моден онлайн магазин – Technoarena.bg, компанията влиза непосредствено в дома на своите сегашни и бъдещи клиенти, с цел да им обезпечи всички улеснения, от които се нуждаят. Компанията предлага на клиентите си освен многообразие от бяла и черна техника, само че и професионална консултация, гъвкави решения и съответно отношение към техните проблеми.

Всеки постоянен клиент е от изключителна значимост за компанията и точно заради тази причина е основана специфична “Програма за лоялни клиенти ”. Потребителите получават специфични отстъпки в символ на признателност за своята преданост. Изборът е елементарен - в магазин ТехноАрена ще откриете разнородни оферти за битова техника, които могат да бъдат закупени бързо, елементарно и комфортно от вкъщи.
Какво съставлява стратегия “Лоялен клиент ” от ТехноАрена?
Бизнесът би трябвало да подтиква постоянните си клиенти. Като консуматори знаем, че когато пазарим постоянно и засвидетелстваме постоянно уважението си към даден бранд, ние се надяваме да получим спомагателни отстъпки. Програмите за лоялни клиенти подтикват клиента - той пазари преференциално, изпитва още по-голямо наслаждение, когато прави покупки и засвидетелства своята благодарност като предлага марката на близки и познати.

Магазин ТехноАрена предлага специфична стратегия “Лоялен клиент ” и всеки консуматор може да стане част от нея. За да се включите в акцията, е належащо да се регистрирате в онлайн платформата и да поръчате определените от Вас артикули.
Какви са изискванията?
Лоялните клиенти в магазин ТехноАрена се употребяват със специфични привилегии. За да получите статут на ВИП покупател, би трябвало да имате направени най-малко 2 предишни покупки, като при всяка последваща ще можете да употребявате 5% отстъпка от общата сума. За задачата е належащо да въведете кода, който ще бъде изпратен до Вашия имейл адрес. Кодът за отстъпка се ползва при всяко последващо извършване на покупки.
Какви типове електроуреди можете да откриете в магазина?
В онлайн магазина на ТехноАрена ви чака богат избор от качествени уреди за дома на реномирани международни производители. Насладете се на многообразие от:
Отоплителни уреди;Черна техника;Перални;Фурни;Хладилници;Бойлери;Уреди за вграждане;Дребна техника;Климатици;Микровълнови;Съдомиялни и още доста други.
Пазарувайте и не пропускайте да се включите в програмата за лоялни клиенти на ТехноАрена!


Растеж и заслужени отличияДарителски акции
ТехноАрена взе участие и в голям брой дарителски акции. През 2021 година компанията направи подаяние на “Пета МБАЛ-София ” като поддръжка в битката с COVID-19. ТехноАрена взима присъединяване и в дарителската акция на фондация " Надежда за дребните ". Фондацията основава две Малки къщи с двор, които съставляват краткотрайно леговище и място за възобновяване на бебета и дребни деца в риск от 0 до 7 години.
Постиженията на мениджъра на компанията – Красимира Ангелова
Зад всяка сполучлива компания стоят напъните на управителния екип. Красимира Ангелова е в управлението на компания " Евролукс 99 " ЕООД още от самото ѝ основаване. Бизнес мениджърът може да се похвали с редица награди, които я отличават като извънреден водач.
Номинация в състезанието „ Жена на годината “ 2022 година на сп. Grazia;Носител на приза  „ Бизнес водач на годината “ 2022г. в Годишните награди на b2bmedia;Бизнес жена на годината в Дамски клуб на високи токчета.Награди
ТехноАрена е притежател на голям брой награди и оценки през годините. Две от тях бяха връчени през 2021 година и са изключително скъпи за компанията, защото са присъдени от лоялните клиенти:
Сертификат " Коректен Магазин "
Магазинът е награден с отличие " Коректен магазин " по силата на действителни отзиви от купувачите. Програма " Коректен магазин " работи в полза на клиентите, като подтиква онлайн магазините да дават по-качествени услуги. Смисълът ѝ е да съобщи опита на към този момент пазарувалите на тези, които обмислят от кое място да създадат своята покупка и да подсигурява за качество.
Диплома за отличие
Според отзивите на клиентите, пазарували през 2021 година, Technoarena.bg заслужи оценката Коректен магазин от уебсайт Pazaruvaj.com за цялата година.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинТехноАрена многообразие качество Евролукс 99 ЕООД електроуреди техника бяла техника черна техника ПоследниНай-четениКомпании 56 TехноАрена – синоним на многообразие и качество Енергетика 212 България към този момент трябваше да е предявила иск против „ Газпром “, а не противоположното Компании 1316 КФН издаде лиценз на още един осигурител на българския пазар Политика 340 Притисната от глобите: Русия свива производството на нефт Енергетика 1424 „ Газпром “ желае наказателна клауза от България поради спрените заплащания Бюджет и финанси 1432 Русия бележи невиждан растеж в бизнес вложенията Бюджет и финанси 388 Мощните трусове в Турция вещаят скок на инфлацията и бюджетни опасности Любопитно 244 Дубай гледа към по-зелено бъдеще с два амбициозни плана Компании 2048 Lidl България няма да понижава животинските артикули Европари 2261 Новата районна европрограма ще разрешава и саниране на къщи Енергетика 8072 Какво се случва с цените на дизела след ембаргото? Имоти 6052 След нездравословния връх: Задава ли се спад в цените на парцелите през 2023 година? Енергетика 4565 Накъде тече съветският нефт Транспорт 4523 НКЖИ започва търга за построяването на интермодален терминал в Русе Компании 4196 За ден Alphabet изгуби $100 милиарда поради прибързания си отговор на ChatGPT Бюджет и финанси 4085 Кабинетът ще прави „ стена на срама “, с цел да накара търговците да смъкват цените Енергетика 3650 BP забавя зеления си преход след рекордна облага от $28 милиарда Компании 3074 Смартфоните на месец февруари във Vivacom са два модела Huawei Компании 2624 „ Главболгарстрой “ към този момент поглежда към водорода Компании 2612 Най-големият производител на цимент в света купува поредна покривна компания Всички новиниИмоти 56 Напълно подготвени жилища – новият шлагер на българския пазарОще от КомпанииВиж всичкиКФН издаде лиценз на още един осигурител на българския пазарLidl България няма да понижава животинските продуктиDisney редуцира 7000 чиновници в проект да свие разноските с $5.5 милиарда„ Главболгарстрой “ към този момент поглежда към водорода Следвай ни в обществените мрежи
RSS Получи последните вести на пощаЗапиши ме

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР