Техници нахлуха неканени в частен дом Пловдивчанка не успяла да

...
Техници нахлуха неканени в частен дом Пловдивчанка не успяла да
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Във Виваком действат като ало-измамници

Техници нахлуха неканени в частен дом

Пловдивчанка не съумяла да се свърже повече от половин ден с човек от колцентър на Виваком, с цел да заяви за проблем с интернета в дома. За няколко часа Валя Николаева неведнъж звънила, само че я прехвърляли от оператор на оператор. Тя се възмущава, че това се правело съзнателно за сметката на клиента да набъбва. Ето писмото без редакторска интервенция:

Уважаема редакция, апелирам ни да публикувате това, което " Виваком " ми аргументи.
Вчера /8 октомври/ ми се наложи незабавно да се обадя на оператор, защото ми трябваше паролата, с цел да вляза в рутера ми. Интернетът и малкия екран са ми още към тях, само че мобилния номер го пренесох към различен оператор. И по този начин, обаждайки се от различен оператор към 087123, излиза много солено. Обадих се веднъж, стоях на линия 9 минути, като през това време ми точеха пари, най-после затворих, тъй като не можах да устоя на напрежението и още повече - унижението от " Виваком ".

След час още веднъж се обадих, само че... оператор подвигна и ми сподели, че би трябвало да ме свърже с механически отдел. И по този начин, останах на линия да очаквам, само че никой не отговори от този отдел. Отново 10 минути източване на пари.

Изчаках да мине малко време и пробвах трети път да се свържа, още веднъж ме държаха на линия 9 минути и още веднъж от този отдел никой не отговори. Сметката ми за заплащане стана сериозна. Тъй като тази ключова дума ми трябваше незабавно за през днешния ден, се обадих за четвърти път през нощта в 2 часа. Чак тогава ме обслужиха.

Уважаема редакция, това е неприемливо за оператор като " Виваком ". И също така е жива машинация, наподобяваща тази на телефонните измамници! Намерили са метод да източват пари от хората. Ще пусна и тъжба до няколко институции, с цел да ревизират гаврата от страна на този оператор. А вас ви апелирам да публикувате гореизложеното, с цел да се спре по някакъв метод тази насмешка с хората на бедна България.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР