Техниката създава нов, сплотен разказ чрез сплитане на песни от

...
Техниката създава нов, сплотен разказ чрез сплитане на песни от
Коментари Харесай

Музикален преглед: „Before and After“ на Нийл Йънг предлага един непрекъснат поток от рядкост

Техниката основава нов, обединен роман посредством заплитане на песни от разнообразни точки за интервал от 54 години. Той също по този начин слага песните в нова светлина, поставяйки гласа на 78-годишния Йънг с цялата му стареене, мъчителна хубост начело и в центъра.

Всеки, който се надява да чуе Young да заглушава нови преходи от една ария към друга, сходно на Grateful Dead, ще бъде отчаян. Вместо това дрънчене на китара тук или нота на хармоника там поддържа музикалната топка във въздуха.

„ I'm the Ocean “, в началото записан с Pearl Jam на „ Mirror Ball “ през 1995 година, е трагично модифициран и задава настроението като начална ария. Три по-малко известни песни на Buffalo Springfield от 60-те години на предишния век са най-старите песни, като по-близкият албум „ Don't Forget Love “ от „ Barn “ от 2021 година е най-новият.

Между тях има песни Young first записан с дългогодишната му група Crazy Horse и дълбока част от един от най-известните му албуми, „ After the Goldrush “ от 1970 година Най-н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР