Техничният полузащитник на Спартак Даниел Начев не е загубил доверието

...
Техничният полузащитник на Спартак Даниел Начев не е загубил доверието
Коментари Харесай

Треньорът на Спартак Вн не е свалил доверието от юнюша на Левски

Техничният полузащитник на Спартак Даниел Начев не е изгубил доверието на треньора Васил Петров, макар че в последните мачове не е титуляр, а просто е жертва на правилника на футболната централа.

Именно, откогато Петров се завърна отпред на клуба през този есенен полусезон, Начев заигра играе постоянно, откакто напролет беше записал единствено скромни игрови минути под управлението на Херо в последните срещи от елита.

Според наредбата във Втора лига обаче всеки тим би трябвало да разчита през първото полувреме на двама играчи по 22 години и на този аршин от представителния отбор на „ соколите “ дават отговор Никола Виденов, Велислав Боев, Хидает Хюсеин, Евгений Илиев и Даниел Начев, в случай че не броим някои момчета от дубъла, които на този стадий единствено попълнят групата на батковците.

Вратарят Виденов обаче, въпреки че стигна до младежкия народен отбор, е запаса на надалеч по-опитния и класен Георги Георгиев, а пристигналият пък през Етър през лятото Илиев не убеди, че може да бъде потребен.

Така че от въпросните млади футболисти, остават Боев, Хюсеин и Начев, които освен играят поради наредбата, само че и тъй като могат да свършат работа. Проблемът е, че единият от тях постоянно би трябвало да отпада от 11-те и Петров взема крайното решение според от тактиката за даден мач и стила на игра и качествата на футболистите на съответния противник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР