Техническият университет в София организира днес втори дистанционен кандидатстудентски изпит

...
Техническият университет в София организира днес втори дистанционен кандидатстудентски изпит
Коментари Харесай

580 кандидат-студенти са се явили на втория дистанционен изпит по математика в Техническия университет в София

Техническият университет в София провежда през днешния ден втори отдалечен кандидатстудентски изпит по математика.

От 609 записали се на изпита се явиха 580 кандидат-студенти, които в продължение на 4 часа посредством далечен достъп с непрекъсната интернет връзка до компютърна настройка решаваха дилемите на теста, оповестяват от пресцентъра на висшето учебно заведение.

Дни на кариерата провежда Техническият университет в София

Чрез потреблението на профилирана университетска платформа са били обезпечени естествени условия за работа както на кандидат-студентите, по този начин и на квесторите.

Обявяването на резултатите с точките се направило автоматизирано - след приключването на изпитния развой. Първият далечен кандидатстудентски изпит по математика се състоя на 28 март, а преди седмица сполучливо бяха проведени също отдалечени изпити по изобразяване, комбинация и по британски език, напомнят от ТУ.

На 25 април е плануван още един, трети далечен кандидатстудентски изпит по математика. Техническият университет в София, който е водещото техническо учебно заведение в страната, предлага за образователната 2020/2021 година образование по 32 бакалавърски специалности, две от които са нови.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР