Техническият съветник в Ред Бул Рейсинг – д-р Хелмут Марко,

...
Техническият съветник в Ред Бул Рейсинг – д-р Хелмут Марко,
Коментари Харесай

Ред Бул отрече, че ще си връща Себастиан Фетел

Техническият консултант в Ред Бул Рейсинг – доктор Хелмут Марко, беше безапелационен и отхвърли появилите се клюки, вещаещи завръщане на Себастиан Фетел в тима, с който германецът завоюва и 4-те си международни трофеи.

Бъдещето на 32-годишния играч във Ферари още веднъж е централна тематика за диспути след Гран При на Италия. На „ Монца” Фетел позволи следващата си неточност от началото на сезона и приключи 13-и, до момента в който съотборникът му Шарл Льоклер завоюва на „ Монца” и прекъсна 9-годишната суша за „ скудерията”.

Разбира се, в случай че се стигне до разлъка с „ черните кончета”, двете най-реалистични варианти пред Фетел биха били Ред Бул и Мерцедес. Хелмут Марко побърза да извади „ биковете” от възможна конкуренция за подписа на опитния немец. „ Нямам никаква концепция какво ще бъде бъдещето му”, сподели доктор Марко. „ Имахме някои превъзходни години дружно, само че в този момент разполагаме с нашите четирима водачи (визира и дуото в дъщерния отбор Торо Росо – б.р.).”

В същото време сегашният водещ водач на Ред Бул – Макс Ферстапен, приветства концепцията в даден миг от бъдещето да стане съотборник с Льоклер. „ Шарл и аз бихме могли да се разбираме в един и същи тим. И двамата желаеме да печелим, само че се почитаме един различен. Няма да отрека, че е допустимо да се стигне до спорове, само че няма да бъдем като Хамилтън и Нико Розберг в Мерцедес”, добави холандецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР