Техническият директор на ЦСКА Алън Пардю даде интервю за TheSun,

...
Техническият директор на ЦСКА Алън Пардю даде интервю за TheSun,
Коментари Харесай

Алън Пардю с интересно интервю пред TheSun за ЦСКА и привичките в родния футбол

Техническият шеф на ЦСКА Алън Пардю даде изявление за TheSun, в което описа доста забавни неща за времето, откогато заема тази позиция при  " алените ". Той призна, че " има неща, които са го предиздвикали да вдигне вежди ", само че като цяло е доста благополучен в България. 

" Участвал съм във финали за купи като състезател и като управител. Но постоянно съм се борил да не изпадна от Висшата лига или да се махна от Чемпиъншип. В Нидерландия работата ми бе да задържа тима в първата дивизия, което и направих. Но, най-сетне ми се случва да не се боря против всичко и всички. Сега се боря за нещо ", разгласи Пардю.

" Имаме три точки по-малко от водача Лудогорец. Ние имаме една загуба този сезон, те имат две. Когато след прибрах от Нидерландия имах предложения от Чемпиъншип, само че живеейки в чужбина, в Ден Хааг, това изигра голяма роля да отида в ЦСКА ", добави той.

" Да, бюджетът не е като в Англия, няма осем спортни анализатори, няма цялостни паркинги пред подготвителните стадиони.Но има порядъчен механически стандарт. Има съдии, които пускат твърди единоборства и в това време има съдии, които накъсват играта прекомерно доста и времето отлита. И няма ВАР. И не ми липсва ", разгласи Пардю. " Собственикът желае да построи нов стадион. Аз мога да оказа помощ с опита ми в Кристъл Палас ", сподели Пардю.



" Но има някои неща, които те карат да вдигнеш вежди. Собственикът на Лудогорец също по този начин държи телевизионните права на шампионата. В Англия сигурно ще има спор на ползи. Но е доста забавно, футболната просвета е друга ", добави шефът на " алените ". " Все още не съм виждал стадионът цялостен. Но последователите наподобяват доста буйни ", сподели той.

Пардю се е впечатлил и от бойния клуб на ЦСКА. " Наистина наподобяват страшни. Не бих желал да се карам и с треньора Бруно Акрапович ", добави Пардю. " Има дребни бунгала на подготвителното ни игрище, където играчи да спят. Прилича на Brookside Close.

" Например, когато имахме мач в Лига Европа от 22:30 часа вечерта локално време, както се случи преди Коледа, треньорът накара футболистите да упражняват в 9 сутринта. Това в Англия няма по какъв начин да стане ", добави той.

" Тренировъчното игрище е като за Чемпиъншип. Ако имаме ден, можем да играем с Лийдс или Бърнли. Но главното нещо е, че цената, която се слага на играчите няма нищо общо с тези в Англия. За парите, които взимат те в действителност работят добре. Футболистите ни са комбинация от локални момчета, южноамериканци и други чужденци. Космополитен микс ", добави Пардю.

" Аз подписах договор за няколко години, само че съм се схванал, че в случай че пристигна оферта за мен, може да напусна. Но, знаете ли какво? Тук доста ми харесва. Чувствам се обновен и зареден. Хората са положителни, храната също. И няма ВАР! Обожавам го ", добави Пардю.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР