Техническият директор на Милан Паоло Малдини заяви, че португалецът Рафаел

...
Техническият директор на Милан Паоло Малдини заяви, че португалецът Рафаел
Коментари Харесай

Малдини: Леао е наясно, че пътят му е свързан с Милан

Техническият шеф на Милан Паоло Малдини съобщи, че португалецът Рафаел Леао желае да остане в клуба, само че не е непродаваем. Договорът на футболиста изтича през юни 2024 година. Ръководството на " росонерите " контактува с сътрудника на Леао - Жорже Мендеш за възобновяване на контракта му, само че към този момент няма реализирано съглашение.

23-годишният португалски футболист дължи над 16 милиона евро на някогашния си клуб Спортинг Лисабон за едностранното преустановяване на контракта си през 2018-а. По това време той се причисли към френския Лил, преди да бъде трансфериран в Милан година по-късно за 30 милиона евро.

" Леао е в по-различна обстановка поради прехвърлянето му в Лил ", сподели Малдини пред италианския вестник „ Gazzetta dello Sport “.

" Това оказва въздействие, само че той е наясно, че пътят му в идващите години е обвързван с Милан. Преговаряме, а и знаем, че мощните играчи костват скъпо ", добави Паоло Малдини.

Според информациите, клубът е подготвен да предложи на Леао нов контракт на стойност 6,5 милиона евро, само че футболистът желае италианският гранд да заплати част от санкцията, която дължи на Спортинг, което Милан към този момент не има намерение да одобри.

Попитан дали е оптимист за реализиране на съглашение с португалеца, Малдини отговори: " С него - да, само че ние нямаме нищо общо със Спортинг ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР