Техническият директор на Милан Паоло Малдини отрече слуховете от последните

...
Техническият директор на Милан Паоло Малдини отрече слуховете от последните
Коментари Харесай

Малдини: Модрич ще е перфектен за Милан, но никога не сме преговаряли за него

Техническият шеф на Милан Паоло Малдини отхвърли слуховете от последните дни, че клубът е преговарял със звездата на Реал Мадрид Лука Модрич.

“Никога не сме преговаряли за Модрич. Въпреки това, с Джампаоло казахме, че клубът ще следи за млади играчи, както и за няколко опитни такива. Развитието на млади играчи става с наличието на други млади играчи. Модрич би бил съвършен тук, само че в никакъв случай не сме преговаряли за него.

Paolo Maldini insists while Luka Modric would be 'perfect' for #ACMilan, 'we've never negotiated for him' https://t.co/wHfv0QhmNL #RealMadrid pic.twitter.com/WaKTuRkJLM
— footballitalia (@footballitalia) July 19, 2019 Изпитваме потребност на няколко позиции. Качествените играчи са доста скъпи. Четирима халфове ни напуснаха, тъй че ще би трябвало да се намесим там. Преговаряме за Исмаел Бенасер и Жордан Верету. Освен това пазарът е цялостен с договаряния, благоприятни условия и избори. Изглежда, че Милан изостава, само че трансферният прозорец затваря на 2-ри септември. Не бързаме, толкоз доста неща би трябвало да паснат дружно. Ако можем, ще доведем други, които мислим, че са огромни играчи”, разяснява Малдини по време на представянето на Тео Ернандес и Раде Крунич като футболисти на отбора.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР